Privat dyrepasning

Vi hjælper med dit private dyrehold

Hos KiwiZoo Pasning er vi alle faguddannede og kan derfor tilbyde mange forskellige services indenfor dyr. Du er altid sikret en kompetent, troværdig og omsorgsfuld service, når du vælger en dyrepasser fra KiwiZoo Pasning.

Ferie pasning

Vi passer med glæde dine dyr, mens du selv er forhindret. Vi hjælper dig også hvis du har en presset hverdag og trænger til et pusterum.

Som kæledyrsejer er det vigtigt at kunne stole på sin dyrepasser. Du får derfor en personlig dyrepasser der, i samarbejde med dig, udfylder en pasningsvejledning samt en kontrakt på samarbejdet. Vi tilbyder pasning af alle kæle/hobby/husdyr.

Ønsker du at kunne aflevere dit/dine dyr hos en dyrepasser mens du er på ferie, så kan du her se hvor vi tilbyder FamiliePension og læse mere herom.

Grooming

Vores dyrepassere modtager oplæring i klipning af hund, kat og kanin. Både klipning af pels og kløer. Vi er ikke uddannede frisører og man skal derfor ikke forvente et udstillingsresultat. Hos KiwiZoo Pasning lægger vi vægt på, at dit dyr i trygge rammer og bliver så lidt stresset som muligt. En almindelig grooming varer maks 2 timer, og foregår i dyrets eget hjem.

Klovbeskæring

Mange grise, geder og får, har problemer med overgroede klove. Dette kan resultere i problemer i bevægeapparatet og overvægt. Dyret kan i værste fald gå med smerter som det ikke kan udtrykke.

Chefdyrepasser Mai Boisen kører det meste af landet rundt, med sin selvbyggede griseholder og beskære klove, uden bedøvelse, på selv de sværeste minigrise.

Gratis online rådgivning

Da vi er faguddannede, synes vi det er vores ansvar at rådgive efter bedste evne. Derfor tilbyder vi gratis rådgivning så længe det kan klares online eller over telefon. Står du med et problem vi er nødsaget til at se på, betaler du kørsel samt et gebyr på 100kr.